Gripping Media

Siden 2005 har vi dækket motorsport i ind- og udland. Lige fra klubløb på Padborg Park til den internationale Formula Ford Festival på Brands Hatch. Vi har erfaringen og teknikken til at levere netop dét pletskud, du søger.

Når vi fotograferer, foregår billedbehandlingen i kameraet. Vi bruger ikke en masse fancy effekter - med mindre, du beder os om det. Når vi har de sikre billeder i kassen, forsøger vi altid på at lave nogle lækre skud som viser dig og bilen frem på bedste vis. Det er kreativiteten og nysgerrigheden som gør os til professionelle.

Kontakt os

Gripping Media ApS

Hjulmagervej 17A
7100 Vejle

Telefon: 6167 4558

Mail: info@grippingmedia.dk

Hvad vi kan...

Udover at tage knivskarpe og lækre actionbilleder fra motorsportsevents, er vi et af Danmarks bedste mediebureauer med speciale i motorsport.

Vi kan varetage alt fra enkelte pressemeddelelser til hele PR-palletten for en racerkører eller et team. Blandt andet har vi produceret og vedligeholdt websites for Niklas Dall Knudsen.

Er der behov for design og udarbejdelse af tryksager såsom autografkort eller plakater, kan vi også klare det.

Send os en mail, hvis du kunne tænke dig at høre hvad vi kan hjælpe dig med.

Your background image here
spar
50%
ved GPDK

Få lækre actionskud

fra Grand Prix Danmark 2013

Bestil nu og spar 50%

Actionbilleder fra
Grand Prix Danmark

leveret af Gripping Media

Kvalitetsbilleder fra Grand Prix Danmark

For alle deltagere på tværs af klasser er der nu mulighed for at spare penge på kvalitetsbilleder. Vi dækker samtlige klasser på banen med to fotografer, så du får de bedste billeder.

Du får en foto-CD med 20-25 højopløselige billeder fra banen og pitten af dig og din bil - lige til at fremkalde i store formater, dele på Facebook eller bare nyde på din computer.

Tilbuddet gælder t.o.m 19. august 2013, hvorefter prisen er 1.000,- inkl. moms og forsendelse. Det er købers ansvar at være til stede på banen. Dog refunderes beløbet, såfremt det pga. teknisk defekt ikke har været muligt at fotografere bilen på banen.

Bestil før 19. august
og spar 50%

Normalpris: kr. 1.000,- inkl. moms og forsendelse

Gælder kun ved forudbetaling